Heeft u vragen? Heeft u interesse in een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Etalagefiguren van Acb Displays

Acb Displays

Mannequins and More is de exclusieve leverancier voor Nederland voor het Belgische kwaliteitsmerk Acb Displays. Uiteraard afkomstig uit modehoofdstad Antwerpen. Acb maakt fraai ogende en bijzonder mooi afgewerkte bustes die vooral hun weg vinden naar stijlvolle modezaken en exclusieve boetieks. Met Acb-bustes haalt u een compleet in Europa vervaardigd product in huis. Vakmanschap en duurzaamheid gegarandeerd dus. En over duurzaamheid gesproken: Acb werkt uitsluitend met natuurlijke materialen. Het hout heeft het FSC-label waardoor u ervan verzekerd bent dat de bomen afkomstig zijn uit een gebied met verantwoord bosbeheer.

Behalve voor hout, kunt u ook kiezen voor metalen voeten en knoppen. Op die manier kan ook de nekplaat worden afgewerkt, maar dat kan ook met een speldenkussen of met de stof van de pop zelf. Daarnaast bestaat de mogelijkheid uw logo in de voet of de nekplaat te laten graveren. De best verkochte bustes zijn de modellen die zijn bekleed met de oogstrelende Madison-stof die een menging is van linnen en katoen. Veel van uw collega's gingen u dus voor bij het kiezen voor kwaliteit.

Acb voert verschillende collecties, ook voor kindermaten trouwens, maar het is ook mogelijk voor uw etalage of winkelinrichting exclusief enkele bustes te laten ontwerpen. Dat is het voordeel van het werken met een klein, eigen atelier. En duur, dit alles? Neem contact op met Mannequins and More en oordeel zelf.

Acb Displays Bustes

De bustes van Acb blinken uit in schoonheid en functionaliteit. Ze komen standaard in een prachtige grijs/groene tint, in linnen en in zwart. Daarnaast is er de mogelijkheid zelf uw stof te kiezen, sterker nog: om een buste geheel naar uw eigen wensen te laten ontwerpen. Ook wat betreft de standaarden is er een breed aanbod. Denkt u daarbij aan de al genoemde verschillende duurzame houtsoorten, zowel met een ronde als een vierkante grondplaat of als driepoot.

Ook zijn er metalen standaarden en een standaard waaraan de buste wordt opgehangen. Daarnaast is er een rijdend model: bijzonder praktisch. De bustes komen met of zonder (beweegbare) armen. In beide gevallen ziet de figuur er stijlvol en klassiek uit. Dat staat stevigheid echter niet in de weg: met de bustes van Acb valt uitstekend te werken, seizoenen lang.

Catalogus bekijken »

Acb Displays EM Collection

Wie vrouwenmode verleidelijk en uitdagend wil presenteren kiest voor EM Collection. Geen massief standbeeld, maar een dynamische figuur die – bijzonder! – hooggehakt door het leven stapt. De modellen komen in wit, hebben enige detaillering, maar geen ogen. Ook weer geen punt: als er maar gekeken wordt naar dit model. En dat kan niet anders, met deze eye catcher in uw winkel of etalage.