Heeft u vragen? Heeft u interesse in een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Etalagefiguren van Darrol

Darrol

De kwaliteit straalt af van elke Darrol-mannequin. De figuren worden in eigen huis ontworpen, geproduceerd en getest. Denkt u aan Danish Design, dan weet u eigenlijk al voldoende. En daarbij: een eeuw winkelervaring blijkt ook uit alledaagse zaken. Wiebelende standaards, onpraktisch bevestigde ledematen, breuken of deuken? Niet bij Darrol.

Darrol 900

De Darrol 900 series bestaat uit vijf mannen- en vrouwenmodellen met verschillende hoofden en posities. Op aanvraag kunnen de figuren (prachtig!) worden opgemaakt. Dit gebeurt met de hand. De standaardkleur van deze etalagefiguur is ivoor. Maar er zijn meerdere tinten beschikbaar, waaronder uitdagend rood. Per geslacht zijn er ook twee modellen met een geabstraheerd hoofd. Daarop is een (zonne-)bril niet plaatsbaar, maar een hoed of een pet natuurlijk wel.

Graag maken wij er u op attent dat de Darrol-modellen beduidend lichter zijn dan de etalagefiguren van andere fabrikanten. Dit vergemakkelijkt natuurlijk het verplaatsen en het aan- en uitkleden. Maar licht van gewicht is iets anders dan slap of broos. Dat merkt u wanneer u een paar seizoenen met Darrol werkt. En daar zijn de modellen voor bedoeld.

Catalogus bekijken »

Darrol 700

De 700 series van Darrol is een brede lijn hoofdloze modellen voor mannen en vrouwen. Hoewel, hoofdloos: verwijdert u de nekplaat, dan kan er een hoofd worden geplaatst. Er zijn daarvan verschillende uitvoeringen voorhanden. U kunt dus flink met de modellen variƫren, zonder dat er meteen een nieuwe moet worden aangeschaft. Er zijn zittende, staande en lopende figuren.

Ook bij de 700-serie is de standaardkleur ivoor, maar er zijn verschillende kleuren mogelijk. Bijzonder spannend is het zwarte model dat een Batman- of science fiction-achtig effect sorteert. Darrol levert behalve kleur en make-up nog meer opties. Ook als u denkt dat iets niet mogelijk is bij uw Darrol etalagefiguren, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen. Bij Darrol kan meer dan u denkt.Catalogus bekijken »