Heeft u vragen? Heeft u interesse in een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Etalagefiguren van Manex

Manex

Voor duurzame bustes in standaardafmetingen kunt u uitstekend terecht bij het Franse label Manex. De tijdloze modellen kennen een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding en zijn in elke inrichting toe te passen. Manex kent een groot assortiment. Er zijn bustes voor kinderen in de leeftijd vanaf zes maanden tot en met twaalf jaar, bustes voor dames, heren en zwangere vrouwen en er zijn flexibele modellen.

U heeft keuze uit verschillende stoffen voor de bekleding en ook de kleuren van de houten onderdelen kunt u zelf bepalen. De bustes van Manex worden in Europa geproduceerd. Mede daardoor is een snelle levering mogelijk. De bustes van Manex staan stevig op hun voet en zijn zeer stootvast. Daardoor overleven ze elke mode. U heeft er seizoenen lang plezier van.

Productlijnen

Prijzen

Manex Classique

Het woord zegt het al: Classique is een zeer uitgebreide serie traditioneel ogende etalagefiguren. Klassiek van vorm, maar voor het overige stevig en robuust zodat u er seizoenen lang plezier van heeft.Meer informatie »

Manex Le Couturier

Le Couturier bestaat uit een zestal strakke bustes: twee voor kinderen, twee voor vrouwen en twee voor mannen. Een metalen nekplaat en een design driepoot maken dit model helemaal af.
Meer informatie »

Manex Fashion Forms

Fashion Forms bestaat uit een uitgebreide set bustes en accessoires voor mannen-, vrouwen- en kindermodellen. Dankzij de kleur en het gebruikte materiaal heeft de hele serie een nostalgisch tintje. Dat wordt nog versterkt doordat de houten armen en benen van sommige modellen zijn afwerkt met een zacht glanzende donkere lak.

Wilt u een lichtere kleur dan krijgt u een prachtige naturelkleurige pop, terwijl de armen en benen ook in zwart kunnen worden gespoten. Bij Mannequins and More weten we nog altijd niet welke uitvoering we de mooiste vinden.

Ook is het mogelijk de standaard in hout te leveren. Daardoor ontstaat een Thonet-achtige mannequin, over nostalgie gesproken. Verder zijn er verrijdbare exemplaren met een standaard in staal of zwart metaal. U kunt kiezen uit versies met of zonder plateau of een hanger. U kunt uw vrouwenmodellen een rok laten aanmeten en uw mannenmodellen een broek – of omgekeerd natuurlijk. Het stevige draadwerk zorgt in elk geval voor een perfecte pasvorm.

Hoe dan ook: met Fashion Forms kunt u eindeloos variëren zonder dat de luxesfeer die deze serie uitstraalt verloren gaat. Zittend, liggend, staand of hangend: met deze nieuwe eyecatchers in uw etalage komt uw mode nog beter tot zijn recht.

Meer informatie »

Manex City

De wat minder complexe broertjes en zusjes van Classique vormen samen de lijn City. De serie bestaat uit vier kindermodellen, eentje voor pappa en eentje voor mamma.
Meer informatie »

Manex Mx One

De Mx One-serie kent verschillende soorten bustes. Zo zijn er opvallende gekleurde modellen voor mannen en vrouwen op een metalen voet, met rond of vierkant plateau. Verder zijn er witte bustes voor kinderkleding, variërend van de peuterleeftijd tot bijna-volwassene.

Tot slot in de Mx One-serie een benenset voor mannen en vrouwen in verschillende kleuren, uitstekend geschikt voor broekenmode. De benen staan op een standaard en zien er levendig uit.

Meer informatie »

Manex Leather, metal and original

Deze bijzondere bustes kunnen worden bekleed met leer en stof. Of ze komen als opengewerkt model met een frame van dik metaaldraad. Zien is geloven! Uiterst fraai zijn de hangende modellen op een verrijdbare stand in de vorm van een enorm hoefijzer.

Meer informatie »

Manex Evolution

Evolution onderscheidt zich door de manier waarop het model staat: in dit geval op een enkele stang die aan een stevige grondplaat vastzit. Bijzonder praktisch. Er zijn mannen, vrouwen- en kinderfiguren. Kiest u voor een model met armen, dan zijn deze beweegbaar.


Meer informatie »

Manex Bustman

Hoewel de naam anders doet vermoeden, bestaat Bustman niet alleen uit bustes voor mannen, maar ook uit complete etalagefiguren, voor beide geslachten en voor kinderen. Gimmick: bij sommige modellen kan op de plaats van het hoofd een lamp worden geplaatst.
Meer informatie »

Manex Flexibles

Flexibles bestaat uit een dertigtal totaal verschillende compleet buigbare modellen. Het zijn net kleipoppetjes: u kunt er werkelijk de gekste dingen mee doen. Overbodig te zeggen dat aan- en uitkleden bijzonder makkelijk is bij deze groep. Speciale aandacht is besteed aan de kinderfiguren. Die zijn er als jongen en meisje en werkelijk in alle soorten en maten.

Ze komen op een stevige vierkante grondplaat die blijft staan als u de figuren buigt. De bustes, geschikt voor een mooie blouse of een stoere trui, staan op een ronde grondplaat met stang. Ook is er een lopende figuur die geschikt is om gewoon op de winkelvloer te worden geplaatst, dus zonder ondergrond. Flexibles maakt zijn naam waar: u kunt er alle kanten mee op.

Meer informatie »

Manex Ecologic

De tien etalagefiguren van de serie Ecologic komen in verschillende natuurtinten. Er zijn mannen- en vrouwenmodellen en modellen voor lingerie. Een zachte glanzende finish zorgt ervoor dat de artikelen op display opvallen en niet het figuur zelf.
Meer informatie »

Manex Lingerie

Manex zou niet Frans zijn als het merk niet beschikte over een uitgebreide set etalagefiguren waarop lingerie kan worden getoond. Oh la la! Er zijn bustes, maar ook heupmodellen waarop ondermode uitstekend uitkomt. Spannend, maar discreet.
Meer informatie »

Manex Cool Kids

Een zeer uitgebreide serie kinderfiguren in de leeftijden baby tot en met veertien jaar. Wijzelf vinden de baby's ronduit schattig; de wat oudere jongens en meisjes komen opgewekt over en zijn stoer. Een coole serie poppen dus, voor uw kleinste klanten die cool door het leven stappen.

Alle figuren komen in grijs en zijn gespoten leverbaar tegen een kleine meerprijs. En nu we het toch over de kosten hebben: de geweldige prijs-kwaliteitverhouding van Manex hoeft eigenlijk geen betoog. Ook deze kleine maten-serie kan een stootje hebben. De poppen gaan gegarandeerd meerdere seizoenen mee.

Meer informatie »

Manex 6th Avenue

Nederlanders zijn het langste volk op aarde. Wat iedereen ook beweert over onze verre noorderburen uit de Scandinavische landen, wij torenen er hoog boven uit. Sterker nog: elk jaar worden we nog een stukje groter ook. U weet natuurlijk als geen ander dat u daarmee rekening moet houden bij de inkoop. Graag helpen wij u uw grotere maten ook te kunnen showen. Geen beter voorbeeld immers, dan een zichtbaar voorbeeld.

Het komt dan ook goed uit dat Manex in haar collectie 6th Avenue een serie mannequins in extra grote maten heeft. Er is een torso en een buste, beide met armen op een metalen standaard, geschikt voor het bekende maatje meer. De afmetingen komen overeen met die van de complete pop: borst 112 cm, taille 88 cm, heup 104 cm en hoogte 168 cm. Neemt u voor prijzen, levertijden en verdere details contact met ons op.

In de wat meer gangbare maten zijn er door Manex nieuwe figuren ontworpen, wederom voor de serie 6th Avenue. Ditmaal gaat het om modellen zonder hoofd. Er zijn mannen- en vrouwenfiguren in verschillende afmetingen. Ze zijn er bovendien zittend, bewegend en staand waarbij de mannenmodellen een wat stoerdere houding aannemen dan de elegantere vrouwenmodellen. Wij vertellen u graag over de bijzonderheden.

Meer informatie »

Manex Ideal

Dit is nou eens echt leuk van Manex: poppen in retro-look. De Ideal-mannequins hebben typische jaren '50 gezichten en aan die tijd aangepaste namen. Zo heten de vrouwenmodellen Agnès, Pauline en Rosalie en worden de heren Charly, John en Franck genoemd. Alsof je in een film met Jean-Paul Belmondo of James Dean bent terecht gekomen! Uiteraard zijn ook de kapsels aangepast aan de mode van midden vorige eeuw. Uw (groot-?)ouders lopen er weg mee!

Maar ook uw stijlbewuste klanten zullen deze gimmick van Manex zeker weten te waarderen. Vooral als ze zien dat de bustes zijn bevestigd op een no-nonsense ijzeren voet. En dat staat! Voor meer informatie contacteert u het eeuwig jong blijvende team van Mannequins and More.

Meer informatie »

Manex Runway

Runway betekent Startbaan. Een nieuw vertrekpunt voor een optimale presentatie van uw mode voor het nieuwe seizoen. Runway is uiterst compleet: veel elegante damesmodellen in diverse tinten met maar liefst elf verschillende pruiken. Daarnaast opvallende zittende en staande mannenfiguren met een stevige borstkas en een geribbelde buik. Ideaal voor kleding die losjes wordt gedragen.

Van alle figuren kunnen de ogen en de mond realistisch worden opgemaakt. Brillen en zonnebrillen blijven prima zitten. In zittende en in staande positie nemen de modellen een natuurlijke positie aan en dankzij de flexibele ledematen kunt u dit effect zelfs nog accentueren.

Runway is geschikt voor kleding, schoenen, beenmode, hoeden en accessoires. De serie is dus uiterst multifunctioneel. En voordelig. Runway is perfect als u mikt op een stijgend resultaat.

Meer informatie »