Heeft u vragen? Heeft u interesse in een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Etalagefiguren van Wissler Sports Union

Wissler

Sports Union brengt vier kwalitatief hoogstaande series voor kinderen en volwassenen. Maar vooral – het zal u niets verbazen – voor sporters.

Bent u enthousiast geraakt over Sports Union? Dit merk levert ook prachtige accessoires! Bijvoorbeeld losse boven- en onderbenen, koppen en torso's. Alles voor zowel vrouwen- als mannenmode. Voor muurbevestiging heeft men zelfs een veilig en stevig systeem ontwikkeld. Neemt u ook in dit geval voor de details contact met ons op.

Prijzen

Sports Union Kids

Sports Union Kids bestaat uit vijf etalagefiguren van verschillende hoogte. Ook de handen zijn telkens anders van vorm. Omdat de ledematen draaibaar zijn, kunt u verschillende posities uitproberen. Ze komen met een ronde, transparante grondplaat en zijn enkel verkrijgbaar als staand model.
Catalogus bekijken »

Sports Union Move

Move heeft alles. Beschikt u over een breed assortiment mode voor verschillende sporten, dan kunt u met deze lijn uw hart ophalen. Zeer fraai is het zittende model dat lijkt alsof het schoenveters vastmaakt. Move kan de volgende sporten uitbeelden: tennis, hardlopen, basketbal, (nordic) walking, voetbal (er is ook een keeper), fitness (maar denkt u daarbij ook aan yoga of turnen), golf en bergbeklimmen.

Catalogus bekijken »

Sports Union Timeless

Timeless bestaat, zoals de naam al aangeeft, uit tijdloze etalagefiguren die multi-inzetbaar zijn. Ook vrijetijdsmode past prima op dit model. Er zijn mannen- en vrouwenfiguren en net als bij de serie Kids komen ze op een ronde grondplaat. De hoofden zijn gestileerd, maar door de geprononceerde oren en neus is een (zonne-)bril makkelijk plaatsbaar. Dankzij een speciaal bevestigingssysteem zijn de ledematen enigszins flexibel wat het snel wisselen van kleding vergemakkelijkt.Catalogus bekijken »

Sports Union Extreme

Extreme bestaat uit vier spectaculaire levensgrote sportfiguren. Een zwemmer die van het startblok springt, een hardloper op volle snelheid en twee schitterende voetballers in actie. Het gaat om uiterst dynamische modellen die op een stang staan die vervolgens is bevestigd is aan een vierkante grondplaat. Op de zwemmer kunt u de meest sportieve badmode kwijt, inclusief een chloorbrilletje en een badmuts. De hardloper is geschikt voor alle soorten sportmode, zeker als het gaat om aerodynamische kleding. Schoenen kunt u probleemloos aan en uittrekken en dankzij de gespreide vingers geldt dit ook voor eventuele handschoentjes.

Tot slot de twee voetballers: de een maakt een omhaal en de ander viert op zijn knieën het gemaakte doelpunt. Met open mond nog wel, dus levensechter kan niet. Het geknielde figuur heeft de voeten zijwaarts gericht, dus voetbalschoenen in de kekste kleurtjes vallen op en blijven niet achter het model verborgen. Maar het spectaculairste figuur vinden wij de voetballer die met een omhaal een doelpoging waagt. Het enige wat er aan ontbreekt is de bal zelf.Catalogus bekijken »