Formax nieuw bij Mannequins and More

Waarschijnlijk kent u Mannequins and More uit Vinkeveen: hét agentschap op het gebied van mannequins, etalagefiguren en displaymateriaal. Mannequins and More vertegenwoordigt, meestal exclusief, onder meer de merken Siegel & Stockman, Window Mannequins France en Hindsgaul. Vanaf vandaag kunt u ook rechtstreeks bij ons terecht voor het Italiaanse kwaliteitslabel voor pasmodellen: Formax.

Uniek concept

Formax fabriceert pasmodellen volgens een uniek concept. Eens in de zoveel tijd wordt een groot aantal echt bestaande personen gescand volgens een 3d-methode. Dit monitoren levert verschillende lichaamsvormen op, wat uiteindelijk resulteert in modellen voor mannen (7 stuks), vrouwen (11) en baby’s, kinderen en tieners (13), variërend van superslank tot obees.

Realistische maten

Onderzoek van Formax wijst uit dat vrijwel alle kledingkopers in de westerse wereld vallen in de wat meer realistischer maten. Het gebruik van pasmodellen volgens een ideaaltype is dus eigenlijk zonde van de energie. Want hoe beter uw prototypen en/of ‘eerste modellen’ vallen, des de minder verlies aan grondstof, retouren en fabricage-uren.

Perfecte pasvorm

Omdat er geen levende modellen nodig zijn, bent u met een pasmodel van Formax uiteindelijk voordeliger uit. Ook de eindgebruiker ervaart een perfectere pasvorm en blijft bij uw merk. Loyaliteit is dus verzekerd. Alle modellen van Formax worden in Europa gefabriceerd waarbij hoge kwaliteitsnormen in acht worden genomen.

Duurzame pasmodellen

Met Formax haalt u een duurzaam pasmodel in huis dat flexibel inzetbaar is. Vanaf vandaag staan wij van Mannequins and More voor u klaar om alle mogelijkheden die Formax biedt aan u uit te leggen.

Wilt u nu al meer informatie, neem dan contact met ons op.