Noah: een mannelijk, stoer allroundmodel

Nu u heeft kennisgemaakt met Sue, wordt het tijd u voor te stellen aan haar tweelingbroer Noah. Noah is een mannelijk en stoer allroundmodel. Hij past perfect binnen de naturalistic series van Hindsgaul. Dit dankzij zijn gedetailleerde gezicht en lijf en omdat zelfs de standaard make-up hem al natuurlijke, menselijke trekjes geeft. Maar zoals u van Hindsgaul bent gewend, zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

Volop mogelijkheden

Dat geldt ook voor de pruiken. In de basisuitvoering wordt Noah kaal afgeleverd, maar wij hebben inmiddels de meest fantastische hoofdbedekkingen gezien. Noord-Europees of mediterraan, warrig of zakelijk gekapt, een natuurlijke- of een fantasiekleur: het kan allemaal. En kaal of met een pruik: het plaatsten van een pet of hoed geeft hem een sportieve of juist gedistingeerde uitstraling.

Ook met zijn houding kunt u alle kanten op. Er zijn verschillende posities beschikbaar, waaronder een fraai nonchalant zittend model. Noah's armen zijn beweegbaar, net als de handen en – afhankelijk van de houding – het linker- of het rechterbeen. De voeten zijn geschikt voor het aantrekken van slippers of sandalen. Zelf zijn wij gecharmeerd van het model met de handen voor de buik: een dynamisch figuur dat duidelijk handelend bezig is. Onze tip: bevestigt u eens een horloge om zijn pols.

Het nieuwe, zelfverzekerde model van Hindsgaul

Perfect koppel

En nu we het toch over adviezen hebben: Noah is samen met Sue natuurlijk een perfect koppel voor in uw etalage. De modellen zijn immers verkrijgbaar in precies die uitvoering die u wenst.

Stelt u zich een mannen- en een vrouwenmodel voor met exact dezelfde pruik en make-up, door uzelf bedacht, waarna u zich met uw eigen mode op beide modellen kunt uitleven. Kleding en accessoires vallen perfect dankzij de uitgekiende verhoudingen waar de naturalistic series van Hindsgaul om bekend om staan.

Meer tips of gewoon een vraag? Dat kan: bel +31 (0)6 55 13 13 14 of vul het contactformulier in. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar .

Noah als nonchalant zittend model