Packshot 2018: waardevolle aanvullingen zorgen voor efficiëntere fotoshoot

Bij Hindsgaul hebben ze het helemaal begrepen. De serie Packshot, het onzichtbare model bedoeld voor foto- en video-opnamen, is begin 2018 geüpdatet. Daarbij is rekening gehouden met onontkoombare veranderingen in het postuur van westerse modeshoppers: jongeren worden wat langer, vooral de ledematen, en volwassenen – de meeste vrouwen althans – ietsje dikker.

Aanpasbare modellen

Zo zijn vanaf nu langere armen beschikbaar die bovendien handig met een magneet kunnen worden vastgeklikt. Met hetzelfde systeem kunnen ook juist verkorte armstukken worden aangebracht: T-shirts, Polo's, overhemden en jurken met korte mouwen vallen er dan precies overheen. Over een onzichtbaar model gesproken. Voor het damesfiguur dat wat grotere maten aankan, geldt hetzelfde als voor alle andere modellen van Hindsgaul: armen, nek en halsstuk zijn binnen een seconde afneembaar, net als het bovenlijf. Dat bespaart moeite en tijd – dus geld – tijdens kostbare fotoshoots of filmopnamen.

Bewuster leven

Ook een andere trend heeft Hindsgaul goed opgepakt: steeds meer mensen leven bewuster. We eten gezonder, sporten meer en laten snacks en snoep veel vaker staan. Een andere maat kleding is het gevolg en slimfit wordt weer draagbaar, ook voor dertigplussers. Bij Packshot treft u dan ook twee slimfitmodellen aan. Bekijkt u voor de exacte maten vooral de catalogus. Ook hier geldt: alles wat erop kan, kan er ook weer af. Binnen een seconde. Een efficiënt uitgevoerde opname is het gevolg. Meer weten? Vraag dan nu de brochure aan of neem contact op.