Roccia van Hindsgaul: ruw, stoer en stevig

Het houdt maar niet op bij Hindsgaul. Nu komt het Deense kwaliteitslabel weer met de nieuwe, fraaie serie Roccia. Gelukkig is bij Hindsgaul bijna elke vernieuwing een verbetering. En hoewel smaken verschillen, zijn wij zelf bijzonder gecharmeerd van deze ruwe no-nonsens figuren die passen in elke winkel of etalage.

Mannen- en vrouwenmodel

Roccia kent een mannen- en een vrouwenmodel die beide komen op een ronde glazen plaat met een kuitpen. Er zijn twee mannenfiguren beschikbaar die allebei een stoere, nonchalante houding aannemen.

Bij de vrouwenfiguren gaat het om drie verschillende poses: neutraal, elegant en zelfverzekerd. In alle gevallen geldt dat benen, armen en polsen afneembaar zijn. Makkelijker kan niet.

Ruw oppervlak

Bij dat ruwe oppervlak hoort nog een kort verhaal. De figuren van Roccia hebben een lichte, zandkleurige finish met een onregelmatig patroon. Het model is ook verder niet glad geschilderd, dus eventuele vingerafdrukken zijn niet of nauwelijks zichtbaar. Tegelijkertijd laten de figuren zich moeiteloos schoonmaken.

Stoer en stevig model

Met de nieuwe serie Roccia van Hindsgaul haalt u een stoer en stevig model in huis dat tegen een stootje kan. U kunt de figuren probleemloos seizoenlang gebruiken. Voeg daarbij de aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding en de korte levertijd en de conclusie luidt: een wel heel waardevolle aanvulling op alle andere series van Hindsgaul. En op die van Mannequins and More. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op.