Werken met Window France: je doet het voor de klant

In dit uitgebreide nieuwsbericht van Mannequins and More staat het toplabel Window France centraal. Telkens slaagt dit Franse merk er in ons te verrassen met fraaie aanvullingen, aanpassingen en aanbiedingen.

Overzicht

Zo kunt u de serie Absolute uitbreiden met stijlvolle actuele modellen en is de nieuwe Vintage-lijn adembenemend mooi en gedetailleerd. Een blik op de armen en u bent verkocht.

Ook nieuw is de collectie Sleek die aansluit op mode voor de diva's onder uw klanten, terwijl voor de wat grotere maten een fraaie groep modellen wordt gepresenteerd onder de naam Voluptuous.

Absolute: dit is kunst

Bij Mannequins and More stonden we versteld van de uitbreiding van de Absolute-collectie van Window France. Onder de alleszeggende naam Tailor Made lanceerde onze Franse leverancier dit voorjaar een bijzonder mooie lijn etalagefiguren waarvan die in houtfinish het meest in het oog springt.

Dit is kunst. Er wordt een geraffineerd spel gespeeld met lijnen, vormen, beweeglijkheid en kleur. Brown meets black, beweeglijkheid gaat samen met rust. En over kunst gesproken: er is een viertal prachtige accessoires beschikbaar in precies dezelfde houtfinish als het model. Zo mooi dat u het na sluitingstijd wel mee naar huis zou willen nemen. Met name het hoofd is van een tijdloze schoonheid.

Minder exclusief kan trouwens ook. De modellen komen daarom tevens in een naturel finish in combinatie met verschillende metalen standaards en/of hangoplossingen. Niet overtuigd? Via deze link kunt u de vele uitvoeringen in detail bekijken.

Vintage: het verschil zit in de details

Ook de Vintage-lijn van Window France is uitgebreid, wat heet: verfraaid. Onder het motto Flexibiliteit voor Alles hebben de Franse designers alles uit de kast getrokken om vooral de armpartij veel beweeglijker te maken.

Alle posities zijn mogelijk: armen over elkaar, handen op de rug, handen voor de buik, handen omhoog (beter bekend als de sta-of-ik-schiet houding) en de lifter (m/v) bij wie de duim naar links of naar rechts kan worden gebogen.

De armen kunnen trouwens ook in een onnatuurlijke houding worden gedraaid: voor een etalagefiguur het proberen waard. Aan de Vintage-serie valt af te leiden dat Window France het merk is van de details: zelfs de vingerkootjes kunnen worden versteld.

Maar er is meer, veel meer. De armen kunnen ook worden weggelaten, zodat er schouderplaten kunnen worden geplaatst. Deze schouderplaten komen in een naturel houtfinish of in de kleur van het model: beige stof of kunststof. Een aanrader in de combinatie met een halsplaat, dus met weglating van het hoofd. Bekijkt u ook in dit geval de link voor de details.

Sleek: zoals het een diva betaamt

Women only: dat is Sleek van Window France. Exclusief voor de diva's onder uw klanten. Sleek bestaat uit een uitgebreide serie vrouwenfiguren in zelfverzekerde, dynamische poses. Lopend, liggend, zittend, staand, achterover leunend (voorover kan trouwens ook), met Sleek kunt u alle kanten uit.

Hooggehakt is een must voor vrouwen uit de stad (of: ín de stad) en dat zijn de Franse ontwerpers niet vergeten. Ook niet dat de hak kan worden weggelaten, zodat u uw eigen pumps kunt plaatsen. Niet onhandig. Gelukkig komt Sleek in een bijna witte, half glanzende uitvoering. Dat betekent dat u zelf al uw creativiteit erop kwijt kunt.

Een enkel detail willen we u niet onthouden. U kunt kiezen voor een (abstract) hoofd met verwijderbare lippen. Die lippen zijn dan weer verkrijgbaar in 250 kleuren lipstick. Zoals het een diva betaamt...

Hier treft u alle posities aan die de Sleek-modellen kunnen innemen.

Voluptuous: met respect voor de wat forsere vrouw

Ook nu Women only, sorry heren. Voluptuous werd door Window France ontwikkeld in samenwerking met topmodellen die vallen in de wat meer realistische maten. En waarom niet? Mode presenteren doe je voor de klant en niet iedereen heeft maat 32. En dat is maar goed ook. Ieder mens is anders en hoe een kledingstuk valt dus ook.

Deze etalagefiguren in grotere maten zijn niet ontworpen met de Franse slag, integendeel: een wat forsere maat hoeft raffinement en detaillering niet uit te sluiten. U kunt kiezen uit liggende, zittende, staande, lopende of (vooruit maar) poserende modellen. Of voor een baadster. Er is keuze uit vier verschillende hoofden, al dan niet met pruik.

Window France behandelt de wat stevigere vrouw met respect. En dat geldt ook voor deze serie die uitstekend geschikt is voor het tonen van badmode en lingerie. De serie Voluptuous is voortdurend in ontwikkeling: eens in de zoveel tijd komt Window France met een verandering die bij dit merk meestal een verbetering is. In de link treft u voorbeelden van de meest modellen aan. Wilt u de meest recente update, neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Dit nieuwsbericht is wat uitgebreider dan u van ons bent gewend. Toch konden wij niet al het nieuws dat Window France ons stuurde opnemen. Voor nog gedetailleerdere informatie kunt u ons het beste mailen (info@mannequinsandmore.nl) of bellen (+31 (0)297 26 58 50 of +31 (0)6 55 13 13 14). Ook voor vragen over prijzen en levertijden.