Circle of Gentlemen en Siegel & Stockman
een goede combinatie

Circle of Gentlemen presenteert schitterende collecties overhemden die zich zowel lenen voor een combinatie met een jeans als voor onder een zakelijk colbert. De overhemden zijn er voor mannen en voor vrouwen.

Uitsluitend Siegel & Stockman

Circle of Gentlemen werkt sinds lange tijd uitsluitend met Siegel & Stockman. "Van Mannequins and More presenteren wij al onze collecties op Stockman bustes, zowel voor onze herencollectie als voor onze damescollectie. Daarbij maken wij niet langer gebruik van andere merken: sinds kort zijn we volledig overgestapt op Stockman."

Hoewel wij alternatieven hebben overwogen was de keus snel gemaakt. "Wij zijn niet bij andere spelers in de markt geweest. We waren er meteen over uit dat Stockman bustes de uitstraling hebben die bij onze collecties passen. Stockman heeft de afgelopen decennia bewezen dat kwaliteit voorop staat en dat behoeft geen verdere uitleg."

Ook over Mannequins and More kunnen wij kort zijn: "De service en kwaliteit zijn goed, daaraan moet nooit gesleuteld worden." Waarmee maar weer eens is bewezen dat eersteklas spelers elkaar altijd weten te vinden. Een shirt van Circle of Gentlemen staat schitterend op een buste van Stockman. De enige reden om hem eraf te halen is om hem zelf aan te trekken.

Meer informatie

Bezoek de website van Circle of Gentlemen voor meer informatie over deze modezaak: www.circleofgentlemen.nl.

Stijlvolle presentatie bij Circle of Gentlemen