Ermano content met Mannequins and More

Ermano voert een collectie zelf geproduceerde breimode. Het bedrijf bestaat al 140 jaar, maar dat betekent niet dat er achterom wordt gekeken, integendeel.

Kleurrijke kwaliteitsartikelen

Een bezoek aan de site www.ermano.nl laat een overzicht zien van kleurrijke kwaliteitsartikelen die geschikt zijn voor een dagje naar het strand of een avond relaxen op de bank.

Directeur Erik Wilmering vertelt over zijn contacten met Mannequins and More. "Michiel Harff ken ik natuurlijk al heel lang vanuit het vak. We hebben gemeen dat onze families zo ongeveer een eeuw lang in de branche werkzaam zijn. Dat blijkt uit alles: Mannequins and More blinkt uit in een wijde en goed gefundeerde deskundigheid op het gebied van producten, levering en advies."

En dat advies is ook echt gemeend, aldus Erik. "Hier bij Ermano werken we daarom met bustes van Manex. Stevige, tijdloze, bijna klassieke modellen die passen bij ons assortiment. Omdat de eindgebruiker bij onze artikelen een associatie heeft met iets natuurlijks, hebben wij basic modellen uitgekozen. Geen poespas, maar duurzame figuren in standaardafmetingen waar de Ermano-producten prima op uitkomen."

Ook komt het van pas dat Manex, net als Ermano, een brede collectie voert. Het op display zetten van kinder- en babymode is dus geen enkel probleem. Erik: "Zelfs de petten passen! Net als bij Manex kiezen wij eerder voor een down-to-earth benadering dan het achter grillige trends aanrennen. Een voortreffelijke combinatie dus."

Meer informatie

Bezoek de website van Ermano voor meer informatie over dit modemerk: www.ermano.nl.

De kenmerkende gestreepte kleding van Ermano