Heeft u vragen? Heeft u interesse in een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Etalagefiguren van Siegel & Stockman

Stockman

Met perfect gestroomlijnde ontwerpen laat Siegel & Stockman zien nog altijd tot de top in de branche te behoren. Maar er is meer: de modellen vinden ook hun weg naar het hogere segment van de retail en zelfs naar musea. Dat komt omdat er bij Siegel & Stockman custom made oplossingen mogelijk zijn.

Mensen zijn er in soorten, maten en gewichten en zien er overal anders uit. Net als de kledij die zij dragen. En omdat dit alles perfect om de buste moet zitten, heeft Siegel & Stockman talloze uitvoeringen in de collectie. Daardoor zullen ook uw producten kunnen worden geshowd op een torso met de juiste pasvorm. En kunt u het model van uw keuze niet vinden, dan laat u het gewoon maken. Materiaal en afwerking worden geproduceerd volgens uw eigen ideeën. Uw buste kan bijvoorbeeld worden bekleed met leer, suède of imitatiebont. Wij houden rekening met al uw creatieve wensen. Neemt u vooral contact met ons op.

Het aanbod van Siegel & Stockman varieert van stijlvolle bustes en elegante beenmodefiguren tot attractieve displayartikelen. In uitvoeringen voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast zijn er uitdagende modellen om lingerie mee te showen en is er een uitgebreide accessoirelijn. De actuele urban collection is speciaal ontworpen om nieuwe trends aan uw klanten te tonen. Met een buste van Siegel & Stockman geeft u uw producten een vooraanstaande plek in uw winkel of showroom.

Stockman Atelier

Atelier van Stockman. De Rolls Royce onder de pasbustes. Klassiek van schoonheid, praktisch van eenvoud. Alle topcouturiers werken met de modellen uit deze lijn, waarvan in feite alle andere merken en bustes zijn afgeleid. Uiteraard verkrijgbaar op de in hoogte verstelbare metalen driepoot en voorzien van nekplaat of handgreep. Bovendien kunt u kiezen uit maar liefst 600 verschillende voeten.

Met Atelier van Stockman in de etalage of uw atelier maakt u alvast één ding duidelijk: hier wordt kwaliteit getoond. Compromisloos en zonder concessies. Atelier is een tijdloze serie die uw investering waard is. Al meer dan 150 jaar.Meer informatie »

Stockman Vitrine

Uiteraard kent u de authentieke Atelier-serie van Siegel & Stockman waarvan de body gemaakt is van handgeschept en handgevormd papier-maché. Het assortiment van Mannequins and More bestaat ook uit de serie Vitrine. Deze buste is, zoals de naam al zegt, uitstekend geschikt voor in de etalage. De body is gemaakt van praktisch en duurzaam fiberglas waardoor u verzekerd bent van seizoenenlang plezier en resultaat.

Bijkomend voordeel is de prijs: de serie Vitrine is aanzienlijk voordeliger dan de serie Atelier. De kwaliteit is echter precies zoals u die van Stockman gewend bent.

Meer informatie »

Stockman Plombule

Plombule is een markante kledingstandaard. Dat moet iets met buizen en loodgieters te maken hebben. En dat klopt: het rek ziet er uit als een miniwaterleiding die met veel vakmanschap in elkaar is gezet.

De wat wulpse koperen variant heeft een vaste functionele hoogte van 1,75 meter. De ijzeren versie heeft stoere vintage uitstraling en is verstelbaar tot een hoogte van maar liefst twee meter. Een kostuum kan dus in volle glorie worden getoond. Voor verdere bijzonderheden kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Rekent u op een levertijd van tien dagen.

Meer informatie »

Stockman Virgul

Het Franse topmerk Siegel & Stockman levert uitzonderlijk mooi etalagemateriaal. Het gaat om de serie Virgul. Virgul bestaat uit twee fraai ontworpen standaarden waarop uw armbanden en oorbellen op een bijzondere manier kunnen worden gepresenteerd.

Daarnaast is er een standaard die geschikt is om handtassen onder de aandacht te brengen. Dankzij het even eenvoudige als praktische ontwerp kunnen de tassen aan alle kanten worden bekeken. Van deze standaard is ook een hoog model beschikbaar, zodat ook een schoudertas kan worden geshowd. Virgul is zowel in roestvrij staal als andere materialen leverbaar.
Meer informatie »