Window: nieuw merk, vertrouwde klasse

Mannequins and More maakt in 2017 een vliegende start met de introductie van een nieuw merk: Window. Afkomstig uit modeland Frankrijk is Window een vertrouwd gezicht in de etalages van onze verre zuiderburen. Het merk straalt klasse uit en heeft gebruiksvriendelijkheid hoog op de prioriteitenlijst staan.

Talloze varianten

Window levert duidelijk herkenbare modellen in talloze varianten. Zo veel, dat we in deze nieuwsbrief alleen maar een paar speciale kenmerken kunnen aanstippen. Als u meer wilt weten, weest u dan over niets verbaasd. Videoschermen in de hoofden, modellen met kameleon-achtige eigenschappen, accessoires als kunstwerk? Bij Window kan het allemaal.

Cameleon

Cameleon

Cameleon is een concept waarbij door middel van een eenvoudig magnetisch kliksysteem het hoofd, het gezicht, de mond, ogen, wimpers etc. kan worden veranderd. Ook speciale make-up kan snel en eenvoudig worden aangebracht en verwijderd. Cameleon lost al uw kleurproblemen op. Hetzelfde model kan elke week worden veranderd. Window speelt daarmee in op de steeds sneller wisselende collecties.

Als u van cijfers houdt: bij Window is uitgerekend dat er 70.000 verschillende varianten mogelijk zijn. Interessanter is misschien nog wel dat bijbehorende accessoires ook als full size kunstwerk kunnen worden geleverd. Al dan niet met een hangsysteem of op een sokkel. Uw winkel of etalage de uitstraling geven van een galerie? Met Cameleon van Window kan het.

Absolute

Absolute

Absolute is een herkenbare en stijlvolle modellenlijn met een draaibaar hoofd en afneembare ledematen. Of met een afneembaar gezicht, sterker nog: zonder gezicht kan ook. De aandacht gaat daardoor gelijk uit naar de kleding. Aparte vermelding verdient Absolute tailor made: een serie waarin u uw creativiteit nog meer kwijt kan. Er kunnen bijvoorbeeld ook fraaie accessoires worden bijgeleverd. Wij vertellen u er graag meer over.

Ook is er een Vintage versie, niet te verwarren met het woord ‘gebruikt’: de modellen zien er stralend uit. Vintage komt in witte lak of in canvas, met prachtige beweegbare armen, handen en vingers. Absolute kan makkelijk worden gecombineerd met het Cameleon-concept. Ook dan zijn de fraaiste combinaties mogelijk. Twiggy-achtige pruiken, een hoofd van koperkleurig draadstaal of juist een egg head: het kan allemaal.

Abstract

Abstract

Abstract is een serie vrouwenmodellen die zo zijn gestileerd dat het inderdaad wel abstracte figuren lijken. Klasse en stijl gaan samen met gebruiksgemak en stopkracht. De hoofden zijn gestileerd, maar een egg head is ook mogelijk.

Binnen de Abstract-collectie vonden wij iets heel bijzonders: Sketch! Met Sketch haalt u een wel heel bijzonder model in huis. De figuren zijn 2m10 lang en kennen een fraaie, vloeiende lijn, alsof een kunstenaar een mooie, eerste schets op papier heeft gezet. Ook bij Sketch kunt u prachtige accessoires bestellen, die wijzelf ook eerder als kunstwerk dan als displaymateriaal beschouwen.

Voloptuous

Ook de wat grotere damesmaten worden door Window bediend. Daarom vragen wij uw aandacht voor Voloptuous. Boodschap van deze modellenlijn: wees trots op wat je hebt. Hét antwoord van Window op de discussie over te magere modellen. Niet doen dus, aldus de Franse fabrikant! Deze serie mannequins werd ontwikkeld in samenwerking met topmodellen die vallen binnen de wat meer realistische maten. Het resultaat is een fraaie serie etalagefiguren waar u al uw kleding op kunt showen. Ja: ook uw bad- en ondermode.

Voloptuous

Custom made

Vanzelfsprekend bij een topfabrikant als Window, kunt u ook uw eigen model bestellen, Costum Made. U kunt het zo gek niet bedenken; de mensen van Window draaien nergens hun hand voor om. Een reusachtig atelier met talentvolle en ervaren mensen staat voor u klaar.

Custom made

Mannen en kinderen

Hoewel we in deze nieuwsbrief vooral aan vrouwenmodellen aandacht hebben besteed, zijn bijna alle mannequins van Window ook beschikbaar als mannen- en kindermodellen. Ook kunt u hieronder alle Window-brochures downloaden. Als gezegd: de mogelijkheden zijn eindeloos, dus wie weet klopt het aantal van 70.000 mogelijkheden dat Window opgeeft wel ongeveer. Niemand weet dit precies, dus wij ook niet. Maar heeft u een andere vraag, neemt u dan gerust contact met ons op.

Mannen en kinderen

Downloads

- Window algemene brochure
- Window brochure kinderen
- Window brochure vrouwen
- Window brochure mannen
- Window brochure speciale accessoires