Heeft u vragen? Heeft u interesse in een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Merken

Productgroepen

Producttypes

Etalagefiguren van Siegel & Stockman

Stockman

Met perfect gestroomlijnde ontwerpen laat Siegel & Stockman zien nog altijd tot de top in de branche te behoren. Maar er is meer: de modellen vinden ook hun weg naar het hogere segment van de retail en zelfs naar musea. Dat komt omdat er bij Siegel & Stockman custom made oplossingen mogelijk zijn.

Mensen zijn er in soorten, maten en gewichten en zien er overal anders uit. Net als de kledij die zij dragen. En omdat dit alles perfect om de buste moet zitten, heeft Siegel & Stockman talloze uitvoeringen in de collectie. Daardoor zullen ook uw producten kunnen worden geshowd op een torso met de juiste pasvorm. En kunt u het model van uw keuze niet vinden, dan laat u het gewoon maken. Materiaal en afwerking worden geproduceerd volgens uw eigen ideeën. Uw buste kan bijvoorbeeld worden bekleed met leer, suède of imitatiebont. Wij houden rekening met al uw creatieve wensen. Neemt u vooral contact met ons op.

Het aanbod van Siegel & Stockman varieert van stijlvolle bustes en elegante beenmodefiguren tot attractieve displayartikelen. In uitvoeringen voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast zijn er uitdagende modellen om lingerie mee te showen en is er een uitgebreide accessoirelijn. De actuele urban collection is speciaal ontworpen om nieuwe trends aan uw klanten te tonen. Met een buste van Siegel & Stockman geeft u uw producten een vooraanstaande plek in uw winkel of showroom.

Stockman Atelier

Atelier van Stockman. De Rolls Royce onder de pasbustes. Klassiek van schoonheid, praktisch van eenvoud. Alle topcouturiers werken met de modellen uit deze lijn, waarvan in feite alle andere merken en bustes zijn afgeleid. Uiteraard verkrijgbaar op de in hoogte verstelbare metalen driepoot en voorzien van nekplaat of handgreep. Bovendien kunt u kiezen uit maar liefst 600 verschillende voeten.

Met Atelier van Stockman in de etalage of uw atelier maakt u alvast één ding duidelijk: hier wordt kwaliteit getoond. Compromisloos en zonder concessies. Atelier is een tijdloze serie die uw investering waard is. Al meer dan 150 jaar.Meer informatie »

Stockman Vitrine

Uiteraard kent u de authentieke Atelier-serie van Siegel & Stockman waarvan de body gemaakt is van handgeschept en handgevormd papier-maché. Het assortiment van Mannequins and More bestaat ook uit de serie Vitrine. Deze buste is, zoals de naam al zegt, uitstekend geschikt voor in de etalage. De body is gemaakt van praktisch en duurzaam fiberglas waardoor u verzekerd bent van seizoenenlang plezier en resultaat.

Bijkomend voordeel is de prijs: de serie Vitrine is aanzienlijk voordeliger dan de serie Atelier. De kwaliteit is echter precies zoals u die van Stockman gewend bent.

Meer informatie »

Stockman Plombule

Plombule is een markante kledingstandaard. Dat moet iets met buizen en loodgieters te maken hebben. En dat klopt: het rek ziet er uit als een miniwaterleiding die met veel vakmanschap in elkaar is gezet.

De wat wulpse koperen variant heeft een vaste functionele hoogte van 1,75 meter. De ijzeren versie heeft stoere vintage uitstraling en is verstelbaar tot een hoogte van maar liefst twee meter. Een kostuum kan dus in volle glorie worden getoond. Voor verdere bijzonderheden kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Rekent u op een levertijd van tien dagen.

Meer informatie »

Stockman Virgul

Het Franse topmerk Siegel & Stockman levert uitzonderlijk mooi etalagemateriaal. Het gaat om de serie Virgul. Virgul bestaat uit twee fraai ontworpen standaarden waarop uw armbanden en oorbellen op een bijzondere manier kunnen worden gepresenteerd.

Daarnaast is er een standaard die geschikt is om handtassen onder de aandacht te brengen. Dankzij het even eenvoudige als praktische ontwerp kunnen de tassen aan alle kanten worden bekeken. Van deze standaard is ook een hoog model beschikbaar, zodat ook een schoudertas kan worden geshowd. Virgul is zowel in roestvrij staal als andere materialen leverbaar.
Meer informatie »

Etalagefiguren van Hindsgaul

Hindsgaul

Het verhaal van Hindsgaul is bijzonder. Het label bestaat al meer dan honderd jaar. Een teken van kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit natuurlijk. De Denen startten met het maken van toonbanken, vitrines en ander winkelmeubilair. Intussen bood men de klanten een compleet inrichtingspakket aan, waaronder etalagefiguren. Toen tijdens de Tweede Wereldoorlog het importeren van de modellen in het bezette Denemarken niet meer lukte, besloten ze die zelf maar te maken. En met succes: de kwaliteit spat van elke Hindsgaul-mannequin. Een eeuw lang een topmerk.

Hindsgaul Designer's Choice

Kiest u voor het label Designer's Choice dan heeft u binnen drie weken uw eigen mannequin-naar-keuze binnen. Het werkt als volgt:

U begint met het selecteren van de positie van uw mannen-, vrouwen- of kinderfiguur. Zittend, staand, lopend, omgedraaid: het kan allemaal. Misschien een detail, maar alle voeten zijn geschikt voor slippers. De mannequins binnen Designer's Choice zijn verkrijgbaar zonder of mét hoofd. In het laatste geval is de keuze uit pruiken bijna oneindig. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, bepaalt u de huidskleur. Behalve naturel (dan kunt u zelfs de make-up kiezen!), heeft u keuze uit onder andere grijs en hoogglans zwart en wit.

Designer's Choice bestaat verder uit een uitgebreide serie torso's, figuren voor zwangerschapskleding en been- en ondermode. Dat betekent dat u uw set mannequins gemakkelijk kunt completeren. Ook hier geldt dat u binnen drie weken alles wat u nodig heeft in huis kunt hebben. Bekijkt u het onderstaande PDF-bestand ter inspiratie: de mogelijkheden zijn immers bijna onbeperkt. En mocht u denken dat u voor maatwerk de hoofdprijs betaalt, dan heeft u het mis. Neemt u voor de details contact met ons op.

Catalogus bekijken »

Hindsgaul Do It Yourself

Bij het label Hindsgaul kunt u kiezen uit een standaardmodel, maar ook uit custom made etalagefiguren. Het kan volkomen basic, maar ook een Lady Gaga-pruik moet kunnen. Het merk voert onder meer een Do It Yourself-concept waarbij u volgens een stappenplan uw eigen mannequin samenstelt.

U begint met de keuze voor een mannen- of vrouwenpop en wordt dan via huids- of oppervlaktekleur naar make-up en standaard geleid. De keuze voor het hoofd en de pruik maakt uw pop helemaal af.

Komt u er niet uit, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor de standaardfiguren van Hindsgaul. Die zijn direct leverbaar en van dezelfde kwaliteit. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbegrensd: elke collectie komt in diverse maten en posities en is leverbaar met verschillende accessoires.

Hindsgaul Packshot

Een onzichtbaar model: het bestaat en heet Packshot. Dit innovatieve figuur van Hindsgaul is uitermate geschikt voor fotografen en cameramensen die tijd (en dus geld) willen besparen tijdens shoots of opnames. De pop kan worden aangekleed en uitgekleed met of zonder de ledematen. Die zijn bijzonder makkelijk te verwijderen. Dat geldt ook voor het nekstuk. Op de foto ziet u dus alleen de kleding: de aandacht gaat uit naar de vorm, de kleur en het merk.

Laat u al deze attributen zitten, zodat de pop wel zichtbaar is, dan zorgt een softe finish ervoor dat (flits-)licht niet te fel wordt weerkaatst. Ook het achteraf bewerken van foto’s kost dus minder tijd en moeite.

‘Eerst zien, dan geloven’, luidt de uitdrukking. Maar voor Packshot van Hindsgaul geldt het omgekeerde: een model dat niet zichtbaar is, kan super effectief zijn.

Catalogus bekijken »

Hindsgaul Women

De keuze aan vrouwenmodellen is bij Hindsgaul women bijna onbeperkt. Op de eerste plaats is er een natuurlijke, naast een wat meer gestileerde figuur. Met het natuurlijke model kunt u letterlijk alle kanten op. Onder diverse labels vindt u zittende, staande, lopende, liggende, poserende en zelfs gebarende of omhelzende mannequins. Ook zijn er figuren die geschikt zijn voor mode in de wat grotere maten. Verschillende soorten pruiken en make-up completeren het geheel. De gestileerde figuur is meer basic, maar blinkt uit in een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Catalogus bekijken »

Hindsgaul Men

Ladies first, maar ook de mannen van Hindsgaul laten zich niet onbetuigd. Ook hier treft u een natuurlijke en gestileerde versie aan, waarbij – opvallend - een bijzonder ruime keuze uit de natuurlijke modellen. Verschillen in houding of huidskleur, pruiken in de spectaculairste kapsels en zelfs een retro-figuur: Hindsgaul men heeft het. Ook bij de mannenmodellen vindt u mannequins voor grote maten. Een even gestileerde als gespierde figuur maakt de mannenlijn helemaal af: een stoer model voor stoere mode.

Hindsgaul Fresh kids

Ter completering van het mannen- en vrouwengamma van Hindsgaul kunt u terecht bij de bijzondere serie Fresh kids. Er is een wel heel ruime keuze: van een babymodel en kinderen in diverse posities tot gestileerde modellen van tweens (14 jaar). In het laatste geval wordt ook het geslacht enigszins zichtbaar. Wat de hoogte betreft kunt u denken aan een variatie van 64 cm t/m 1.68 m. De modellen kunnen - net als echte kinderen – halsbrekende toeren uitvoeren. Beschikt u in de winkel over een schommel, een springtouw of een hoepel dan kunt u zich uitleven.

Alle figuren komen in huidkleur. Ze worden geleverd met een ronde glasplaat van 35 cm en een kuitpen en een voetpen. Behalve een speciaal model van een 1-jarige - met kuifje ter verhoging van de schattigheidsfactor – dat op de grond kan worden gelegd of tegen een muur kan worden geplaatst.

Daarnaast zijn er twee geslachtsloze torso’s beschikbaar in de leeftijdscategorie 6 jaar en 10 jaar. Deze fraaie modellen komen met een dikke glasplaat van 25 x 25 cm, waarop de torso onzichtbaar kan worden gemonteerd. Ideaal voor op de toonbank of op een plank aan de muur. Tot slot vragen wij uw aandacht voor drie onderlijven/beenmodellen. Ook nu kunt u kiezen uit de leeftijdscategorieën 6 jaar en 10 jaar, maar ook een model voor 1-jarigen is beschikbaar. Ze komen met de zelfde glasplaat als de torso’s en kunnen worden vastgezet met een kuitpen of een voetpen.

Kortom: Fresh kids is een fraaie completering van de range van Hindsgaul in de kwaliteit die u van dit Deense merk bent gewend. De serie is enorm uitgebreid en kent talloze mogelijkheden: aandacht voor uw mode verzekerd, niet in de laatste plaats van de doelgroep zelf. Wilt u weten wat u allemaal met de kids kunt doen, bekijkt u dan de catalogus of neem telefonisch of via de mail contact met ons op.

Catalogus bekijken »

Hindsgaul Roccia

Roccia kent een mannen- en een vrouwenmodel die beide komen op een ronde glazen plaat met een kuitpen. Er zijn twee mannenfiguren beschikbaar die allebei een stoere, nonchalante houding aannemen. Bij de vrouwenfiguren gaat het om drie verschillende poses: neutraal, elegant en zelfverzekerd. In alle gevallen geldt dat benen, armen en polsen afneembaar zijn. Makkelijker kan niet.

Bij dat ruwe oppervlak hoort nog een kort verhaal. De figuren van Roccia hebben een lichte, zandkleurige finish met een onregelmatig patroon. Het model is ook verder niet glad geschilderd, dus eventuele vingerafdrukken zijn niet of nauwelijks zichtbaar. Tegelijkertijd laten de figuren zich moeiteloos schoonmaken.

Met de tijdloze serie Roccia van Hindsgaul haalt u een stoer en stevig model in huis dat tegen een stootje kan. U kunt de figuren probleemloos seizoenlang kunt gebruiken. De aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding en de korte levertijd maken Roccia tot een aantrekkelijke optie voor al uw mode.

Catalogus bekijken »

Etalagefiguren van Darrol

Darrol

De kwaliteit straalt af van elke Darrol-mannequin. De figuren worden in eigen huis ontworpen, geproduceerd en getest. Denkt u aan Danish Design, dan weet u eigenlijk al voldoende. En daarbij: een eeuw winkelervaring blijkt ook uit alledaagse zaken. Wiebelende standaards, onpraktisch bevestigde ledematen, breuken of deuken? Niet bij Darrol.

Darrol 900

De Darrol 900 series bestaat uit vijf mannen- en vrouwenmodellen met verschillende hoofden en posities. Op aanvraag kunnen de figuren (prachtig!) worden opgemaakt. Dit gebeurt met de hand. De standaardkleur van deze etalagefiguur is ivoor. Maar er zijn meerdere tinten beschikbaar, waaronder uitdagend rood. Per geslacht zijn er ook twee modellen met een geabstraheerd hoofd. Daarop is een (zonne-)bril niet plaatsbaar, maar een hoed of een pet natuurlijk wel.

Graag maken wij er u op attent dat de Darrol-modellen beduidend lichter zijn dan de etalagefiguren van andere fabrikanten. Dit vergemakkelijkt natuurlijk het verplaatsen en het aan- en uitkleden. Maar licht van gewicht is iets anders dan slap of broos. Dat merkt u wanneer u een paar seizoenen met Darrol werkt. En daar zijn de modellen voor bedoeld.

Catalogus bekijken »

Darrol 700

De 700 series van Darrol is een brede lijn hoofdloze modellen voor mannen en vrouwen. Hoewel, hoofdloos: verwijdert u de nekplaat, dan kan er een hoofd worden geplaatst. Er zijn daarvan verschillende uitvoeringen voorhanden. U kunt dus flink met de modellen variëren, zonder dat er meteen een nieuwe moet worden aangeschaft. Er zijn zittende, staande en lopende figuren.

Ook bij de 700-serie is de standaardkleur ivoor, maar er zijn verschillende kleuren mogelijk. Bijzonder spannend is het zwarte model dat een Batman- of science fiction-achtig effect sorteert. Darrol levert behalve kleur en make-up nog meer opties. Ook als u denkt dat iets niet mogelijk is bij uw Darrol etalagefiguren, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen. Bij Darrol kan meer dan u denkt.Catalogus bekijken »

Etalagefiguren van Manex

Manex

Voor duurzame bustes in standaardafmetingen kunt u uitstekend terecht bij het Franse label Manex. De tijdloze modellen kennen een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding en zijn in elke inrichting toe te passen. Manex kent een groot assortiment. Er zijn bustes voor kinderen in de leeftijd vanaf zes maanden tot en met twaalf jaar, bustes voor dames, heren en zwangere vrouwen en er zijn flexibele modellen.

U heeft keuze uit verschillende stoffen voor de bekleding en ook de kleuren van de houten onderdelen kunt u zelf bepalen. De bustes van Manex worden in Europa geproduceerd. Mede daardoor is een snelle levering mogelijk. De bustes van Manex staan stevig op hun voet en zijn zeer stootvast. Daardoor overleven ze elke mode. U heeft er seizoenen lang plezier van.

Manex Classique

Het woord zegt het al: Classique is een zeer uitgebreide serie traditioneel ogende etalagefiguren. Klassiek van vorm, maar voor het overige stevig en robuust zodat u er seizoenen lang plezier van heeft.Meer informatie »

Manex Le Couturier

Le Couturier bestaat uit een zestal strakke bustes: twee voor kinderen, twee voor vrouwen en twee voor mannen. Een metalen nekplaat en een design driepoot maken dit model helemaal af.
Meer informatie »

Manex Fashion Forms

Fashion Forms bestaat uit een uitgebreide set bustes en accessoires voor mannen-, vrouwen- en kindermodellen. Dankzij de kleur en het gebruikte materiaal heeft de hele serie een nostalgisch tintje. Dat wordt nog versterkt doordat de houten armen en benen van sommige modellen zijn afwerkt met een zacht glanzende donkere lak.

Wilt u een lichtere kleur dan krijgt u een prachtige naturelkleurige pop, terwijl de armen en benen ook in zwart kunnen worden gespoten. Bij Mannequins and More weten we nog altijd niet welke uitvoering we de mooiste vinden.

Ook is het mogelijk de standaard in hout te leveren. Daardoor ontstaat een Thonet-achtige mannequin, over nostalgie gesproken. Verder zijn er verrijdbare exemplaren met een standaard in staal of zwart metaal. U kunt kiezen uit versies met of zonder plateau of een hanger. U kunt uw vrouwenmodellen een rok laten aanmeten en uw mannenmodellen een broek – of omgekeerd natuurlijk. Het stevige draadwerk zorgt in elk geval voor een perfecte pasvorm.

Hoe dan ook: met Fashion Forms kunt u eindeloos variëren zonder dat de luxesfeer die deze serie uitstraalt verloren gaat. Zittend, liggend, staand of hangend: met deze nieuwe eyecatchers in uw etalage komt uw mode nog beter tot zijn recht.

Meer informatie »

Manex City

De wat minder complexe broertjes en zusjes van Classique vormen samen de lijn City. De serie bestaat uit vier kindermodellen, eentje voor pappa en eentje voor mamma.
Meer informatie »

Manex Mx One

De Mx One-serie kent verschillende soorten bustes. Zo zijn er opvallende gekleurde modellen voor mannen en vrouwen op een metalen voet, met rond of vierkant plateau. Verder zijn er witte bustes voor kinderkleding, variërend van de peuterleeftijd tot bijna-volwassene.

Tot slot in de Mx One-serie een benenset voor mannen en vrouwen in verschillende kleuren, uitstekend geschikt voor broekenmode. De benen staan op een standaard en zien er levendig uit.

Meer informatie »

Manex Leather, metal and original

Deze bijzondere bustes kunnen worden bekleed met leer en stof. Of ze komen als opengewerkt model met een frame van dik metaaldraad. Zien is geloven! Uiterst fraai zijn de hangende modellen op een verrijdbare stand in de vorm van een enorm hoefijzer.

Meer informatie »

Manex Evolution

Evolution onderscheidt zich door de manier waarop het model staat: in dit geval op een enkele stang die aan een stevige grondplaat vastzit. Bijzonder praktisch. Er zijn mannen, vrouwen- en kinderfiguren. Kiest u voor een model met armen, dan zijn deze beweegbaar.


Meer informatie »

Manex Bustman

Hoewel de naam anders doet vermoeden, bestaat Bustman niet alleen uit bustes voor mannen, maar ook uit complete etalagefiguren, voor beide geslachten en voor kinderen. Gimmick: bij sommige modellen kan op de plaats van het hoofd een lamp worden geplaatst.
Meer informatie »

Manex Flexibles

Flexibles bestaat uit een dertigtal totaal verschillende compleet buigbare modellen. Het zijn net kleipoppetjes: u kunt er werkelijk de gekste dingen mee doen. Overbodig te zeggen dat aan- en uitkleden bijzonder makkelijk is bij deze groep. Speciale aandacht is besteed aan de kinderfiguren. Die zijn er als jongen en meisje en werkelijk in alle soorten en maten.

Ze komen op een stevige vierkante grondplaat die blijft staan als u de figuren buigt. De bustes, geschikt voor een mooie blouse of een stoere trui, staan op een ronde grondplaat met stang. Ook is er een lopende figuur die geschikt is om gewoon op de winkelvloer te worden geplaatst, dus zonder ondergrond. Flexibles maakt zijn naam waar: u kunt er alle kanten mee op.

Meer informatie »

Manex Ecologic

De tien etalagefiguren van de serie Ecologic komen in verschillende natuurtinten. Er zijn mannen- en vrouwenmodellen en modellen voor lingerie. Een zachte glanzende finish zorgt ervoor dat de artikelen op display opvallen en niet het figuur zelf.
Meer informatie »

Manex Lingerie

Manex zou niet Frans zijn als het merk niet beschikte over een uitgebreide set etalagefiguren waarop lingerie kan worden getoond. Oh la la! Er zijn bustes, maar ook heupmodellen waarop ondermode uitstekend uitkomt. Spannend, maar discreet.
Meer informatie »

Manex Cool Kids

Een zeer uitgebreide serie kinderfiguren in de leeftijden baby tot en met veertien jaar. Wijzelf vinden de baby's ronduit schattig; de wat oudere jongens en meisjes komen opgewekt over en zijn stoer. Een coole serie poppen dus, voor uw kleinste klanten die cool door het leven stappen.

Alle figuren komen in grijs en zijn gespoten leverbaar tegen een kleine meerprijs. En nu we het toch over de kosten hebben: de geweldige prijs-kwaliteitverhouding van Manex hoeft eigenlijk geen betoog. Ook deze kleine maten-serie kan een stootje hebben. De poppen gaan gegarandeerd meerdere seizoenen mee.

Meer informatie »

Manex 6th Avenue

Nederlanders zijn het langste volk op aarde. Wat iedereen ook beweert over onze verre noorderburen uit de Scandinavische landen, wij torenen er hoog boven uit. Sterker nog: elk jaar worden we nog een stukje groter ook. U weet natuurlijk als geen ander dat u daarmee rekening moet houden bij de inkoop. Graag helpen wij u uw grotere maten ook te kunnen showen. Geen beter voorbeeld immers, dan een zichtbaar voorbeeld.

Het komt dan ook goed uit dat Manex in haar collectie 6th Avenue een serie mannequins in extra grote maten heeft. Er is een torso en een buste, beide met armen op een metalen standaard, geschikt voor het bekende maatje meer. De afmetingen komen overeen met die van de complete pop: borst 112 cm, taille 88 cm, heup 104 cm en hoogte 168 cm. Neemt u voor prijzen, levertijden en verdere details contact met ons op.

In de wat meer gangbare maten zijn er door Manex nieuwe figuren ontworpen, wederom voor de serie 6th Avenue. Ditmaal gaat het om modellen zonder hoofd. Er zijn mannen- en vrouwenfiguren in verschillende afmetingen. Ze zijn er bovendien zittend, bewegend en staand waarbij de mannenmodellen een wat stoerdere houding aannemen dan de elegantere vrouwenmodellen. Wij vertellen u graag over de bijzonderheden.

Meer informatie »

Manex Ideal

Dit is nou eens echt leuk van Manex: poppen in retro-look. De Ideal-mannequins hebben typische jaren '50 gezichten en aan die tijd aangepaste namen. Zo heten de vrouwenmodellen Agnès, Pauline en Rosalie en worden de heren Charly, John en Franck genoemd. Alsof je in een film met Jean-Paul Belmondo of James Dean bent terecht gekomen! Uiteraard zijn ook de kapsels aangepast aan de mode van midden vorige eeuw. Uw (groot-?)ouders lopen er weg mee!

Maar ook uw stijlbewuste klanten zullen deze gimmick van Manex zeker weten te waarderen. Vooral als ze zien dat de bustes zijn bevestigd op een no-nonsense ijzeren voet. En dat staat! Voor meer informatie contacteert u het eeuwig jong blijvende team van Mannequins and More.

Meer informatie »

Manex Runway

Runway betekent Startbaan. Een nieuw vertrekpunt voor een optimale presentatie van uw mode voor het nieuwe seizoen. Runway is uiterst compleet: veel elegante damesmodellen in diverse tinten met maar liefst elf verschillende pruiken. Daarnaast opvallende zittende en staande mannenfiguren met een stevige borstkas en een geribbelde buik. Ideaal voor kleding die losjes wordt gedragen.

Van alle figuren kunnen de ogen en de mond realistisch worden opgemaakt. Brillen en zonnebrillen blijven prima zitten. In zittende en in staande positie nemen de modellen een natuurlijke positie aan en dankzij de flexibele ledematen kunt u dit effect zelfs nog accentueren.

Runway is geschikt voor kleding, schoenen, beenmode, hoeden en accessoires. De serie is dus uiterst multifunctioneel. En voordelig. Runway is perfect als u mikt op een stijgend resultaat.

Meer informatie »

Etalagefiguren van Acb Displays

Acb Displays

Mannequins and More is de exclusieve leverancier voor Nederland voor het Belgische kwaliteitsmerk Acb Displays. Uiteraard afkomstig uit modehoofdstad Antwerpen. Acb maakt fraai ogende en bijzonder mooi afgewerkte bustes die vooral hun weg vinden naar stijlvolle modezaken en exclusieve boetieks. Met Acb-bustes haalt u een compleet in Europa vervaardigd product in huis. Vakmanschap en duurzaamheid gegarandeerd dus. En over duurzaamheid gesproken: Acb werkt uitsluitend met natuurlijke materialen. Het hout heeft het FSC-label waardoor u ervan verzekerd bent dat de bomen afkomstig zijn uit een gebied met verantwoord bosbeheer.

Behalve voor hout, kunt u ook kiezen voor metalen voeten en knoppen. Op die manier kan ook de nekplaat worden afgewerkt, maar dat kan ook met een speldenkussen of met de stof van de pop zelf. Daarnaast bestaat de mogelijkheid uw logo in de voet of de nekplaat te laten graveren. De best verkochte bustes zijn de modellen die zijn bekleed met de oogstrelende Madison-stof die een menging is van linnen en katoen. Veel van uw collega's gingen u dus voor bij het kiezen voor kwaliteit.

Acb voert verschillende collecties, ook voor kindermaten trouwens, maar het is ook mogelijk voor uw etalage of winkelinrichting exclusief enkele bustes te laten ontwerpen. Dat is het voordeel van het werken met een klein, eigen atelier. En duur, dit alles? Neem contact op met Mannequins and More en oordeel zelf.

Acb Displays Bustes

De bustes van Acb blinken uit in schoonheid en functionaliteit. Ze komen standaard in een prachtige grijs/groene tint, in linnen en in zwart. Daarnaast is er de mogelijkheid zelf uw stof te kiezen, sterker nog: om een buste geheel naar uw eigen wensen te laten ontwerpen. Ook wat betreft de standaarden is er een breed aanbod. Denkt u daarbij aan de al genoemde verschillende duurzame houtsoorten, zowel met een ronde als een vierkante grondplaat of als driepoot.

Ook zijn er metalen standaarden en een standaard waaraan de buste wordt opgehangen. Daarnaast is er een rijdend model: bijzonder praktisch. De bustes komen met of zonder (beweegbare) armen. In beide gevallen ziet de figuur er stijlvol en klassiek uit. Dat staat stevigheid echter niet in de weg: met de bustes van Acb valt uitstekend te werken, seizoenen lang.

Catalogus bekijken »

Acb Displays EM Collection

Wie vrouwenmode verleidelijk en uitdagend wil presenteren kiest voor EM Collection. Geen massief standbeeld, maar een dynamische figuur die – bijzonder! – hooggehakt door het leven stapt. De modellen komen in wit, hebben enige detaillering, maar geen ogen. Ook weer geen punt: als er maar gekeken wordt naar dit model. En dat kan niet anders, met deze eye catcher in uw winkel of etalage.

Etalagefiguren van Wissler Sports Union

Wissler

Sports Union brengt vier kwalitatief hoogstaande series voor kinderen en volwassenen. Maar vooral – het zal u niets verbazen – voor sporters.

Bent u enthousiast geraakt over Sports Union? Dit merk levert ook prachtige accessoires! Bijvoorbeeld losse boven- en onderbenen, koppen en torso's. Alles voor zowel vrouwen- als mannenmode. Voor muurbevestiging heeft men zelfs een veilig en stevig systeem ontwikkeld. Neemt u ook in dit geval voor de details contact met ons op.

Sports Union Kids

Sports Union Kids bestaat uit vijf etalagefiguren van verschillende hoogte. Ook de handen zijn telkens anders van vorm. Omdat de ledematen draaibaar zijn, kunt u verschillende posities uitproberen. Ze komen met een ronde, transparante grondplaat en zijn enkel verkrijgbaar als staand model.
Catalogus bekijken »

Sports Union Move

Move heeft alles. Beschikt u over een breed assortiment mode voor verschillende sporten, dan kunt u met deze lijn uw hart ophalen. Zeer fraai is het zittende model dat lijkt alsof het schoenveters vastmaakt. Move kan de volgende sporten uitbeelden: tennis, hardlopen, basketbal, (nordic) walking, voetbal (er is ook een keeper), fitness (maar denkt u daarbij ook aan yoga of turnen), golf en bergbeklimmen.

Catalogus bekijken »

Sports Union Timeless

Timeless bestaat, zoals de naam al aangeeft, uit tijdloze etalagefiguren die multi-inzetbaar zijn. Ook vrijetijdsmode past prima op dit model. Er zijn mannen- en vrouwenfiguren en net als bij de serie Kids komen ze op een ronde grondplaat. De hoofden zijn gestileerd, maar door de geprononceerde oren en neus is een (zonne-)bril makkelijk plaatsbaar. Dankzij een speciaal bevestigingssysteem zijn de ledematen enigszins flexibel wat het snel wisselen van kleding vergemakkelijkt.Catalogus bekijken »

Sports Union Extreme

Extreme bestaat uit vier spectaculaire levensgrote sportfiguren. Een zwemmer die van het startblok springt, een hardloper op volle snelheid en twee schitterende voetballers in actie. Het gaat om uiterst dynamische modellen die op een stang staan die vervolgens is bevestigd is aan een vierkante grondplaat. Op de zwemmer kunt u de meest sportieve badmode kwijt, inclusief een chloorbrilletje en een badmuts. De hardloper is geschikt voor alle soorten sportmode, zeker als het gaat om aerodynamische kleding. Schoenen kunt u probleemloos aan en uittrekken en dankzij de gespreide vingers geldt dit ook voor eventuele handschoentjes.

Tot slot de twee voetballers: de een maakt een omhaal en de ander viert op zijn knieën het gemaakte doelpunt. Met open mond nog wel, dus levensechter kan niet. Het geknielde figuur heeft de voeten zijwaarts gericht, dus voetbalschoenen in de kekste kleurtjes vallen op en blijven niet achter het model verborgen. Maar het spectaculairste figuur vinden wij de voetballer die met een omhaal een doelpoging waagt. Het enige wat er aan ontbreekt is de bal zelf.Catalogus bekijken »

Geen producten gevonden

Helaas zijn geen producten gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht.

Vink meer merken, productgroepen en/of producttypes aan om resultaten te verkrijgen.