Nieuws

Werken met Window France: je doet het voor de klant

In dit uitgebreide nieuwsbericht van Mannequins and More staat het toplabel Window France centraal. Telkens slaagt dit Franse merk er in ons te verrassen met fraaie aanvullingen, aanpassingen en aanbiedingen.

Lees verder »

Roccia van Hindsgaul: ruw, stoer en stevig

Het houdt maar niet op bij Hindsgaul. Nu komt het Deense kwaliteitslabel weer met de nieuwe, fraaie serie Roccia. Gelukkig is bij Hindsgaul bijna elke vernieuwing een verbetering. En hoewel smaken verschillen, zijn wij zelf bijzonder gecharmeerd van deze ruwe no-nonsens figuren die passen in elke winkel of etalage.

Lees verder »

Packshot: waardevolle aanvullingen zorgen voor efficiëntere fotoshoot

Bij Hindsgaul hebben ze het helemaal begrepen. De serie Packshot, het onzichtbare model bedoeld voor foto- en video-opnamen, is begin 2018 geüpdatet. Daarbij is rekening gehouden met onontkoombare veranderingen in het postuur van westerse modeshoppers: jongeren worden wat langer, vooral de ledematen, en volwassenen – de meeste vrouwen althans – ietsje dikker.

Lees verder »

Formax nieuw bij Mannequins and More

Waarschijnlijk kent u Mannequins and More uit Vinkeveen: hét agentschap op het gebied van mannequins, etalagefiguren en displaymateriaal. Mannequins and More vertegenwoordigt, meestal exclusief, onder meer de merken Siegel & Stockman, Window Mannequins France en Hindsgaul. Vanaf vandaag kunt u ook rechtstreeks bij ons terecht voor het Italiaanse kwaliteitslabel voor pasmodellen: Formax.

Lees verder »