Nieuws

Roccia van Hindsgaul: ruw, stoer en stevig

Het houdt maar niet op bij Hindsgaul. Nu komt het Deense kwaliteitslabel weer met de nieuwe, fraaie serie Roccia. Gelukkig is bij Hindsgaul bijna elke vernieuwing een verbetering. En hoewel smaken verschillen, zijn wij zelf bijzonder gecharmeerd van deze ruwe no-nonsens figuren die passen in elke winkel of etalage.

Lees verder »

Packshot: waardevolle aanvullingen zorgen voor efficiëntere fotoshoot

Bij Hindsgaul hebben ze het helemaal begrepen. De serie Packshot, het onzichtbare model bedoeld voor foto- en video-opnamen, is begin 2018 geüpdatet. Daarbij is rekening gehouden met onontkoombare veranderingen in het postuur van westerse modeshoppers: jongeren worden wat langer, vooral de ledematen, en volwassenen – de meeste vrouwen althans – ietsje dikker.

Lees verder »

Formax nieuw bij Mannequins and More

Waarschijnlijk kent u Mannequins and More uit Vinkeveen: hét agentschap op het gebied van mannequins, etalagefiguren en displaymateriaal. Mannequins and More vertegenwoordigt, meestal exclusief, onder meer de merken Siegel & Stockman, Window Mannequins France en Hindsgaul. Vanaf vandaag kunt u ook rechtstreeks bij ons terecht voor het Italiaanse kwaliteitslabel voor pasmodellen: Formax.

Lees verder »

Noah: een mannelijk, stoer allroundmodel

Nu u heeft kennisgemaakt met Sue, wordt het tijd u voor te stellen aan haar tweelingbroer Noah. Noah is een mannelijk en stoer allroundmodel. Hij past perfect binnen de naturalistic series van Hindsgaul. Dit dankzij zijn gedetailleerde gezicht en lijf en omdat zelfs de standaard make-up hem al natuurlijke, menselijke trekjes geeft. Maar zoals u van Hindsgaul bent gewend, zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

Lees verder »